Hjem Billedserier Ture til Blåskinsdalen på Bornholm

Ture til Blåskinsdalen på Bornholm

Turetil Blåskinsdalen på Bornholm. Første gang jeg besøgte Blåskinsdalen, var det som at træde ind i en magisk og eventyrlig verden. Grønt, frodigt og vildt. Bregner og den stedsegrønne vedbend, der dominerer skovbunden og snor sig op ad de fleste af dalens træstammer, får dalen til at virke urskovsagtig. Jeg oplevede det nærmest som, at jeg var ude og vandre i regnskoven i en helt anden verdensdel. Siden mit første besøg i Blåskinsdalen, har jeg været der en del gange siden. Alle årstider har sin charme i denne dal. Billederne fra mine og min families ture til Blåskinsdalen på Bornholm kan du se nedenfor.

Blåskinsdalen på Bornholm er en af øens mange smukke sprækkedale. I mine øjne en af de smukkeste. Den er opkaldt efter de mange blå anemoner, som blomstrer her om foråret. Det blå tæppe er et imponerende skue, og det er da også hertil, at mange bornholmere valfarter, når det første spæde forår skal opleves. Dalen ligger i gåafstand fra to af øens andre attraktioner – Jons Kapel og Ringebakkebruddene ved Vang.  Turen ind til Blåskinsdalen fra Jons Kapel er i sig selv en kæmpe oplevelse med storslået natur og udsigt. Et af de smukkeste steder på Bornholm.

Jeg har skrevet et længere blogindlæg om Blåskinsdalen og turen derind, så læs med her, hvis du vil vide mere om Blåskinsdalen og få samtidig tips til skønne vandreture i området.  

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her