Hjem Billedserier Området omkring Hammershus – billedeserie

Området omkring Hammershus – billedeserie

Området omkring Hammershus byder på en helt enestående og unik natur. Der er masse af vandreruter i det kuperede terræn, som omgiver borgruinen – nogle mere udfordrende end andre. Billederne nedenfor er fra en tur i dis og tåge, som jeg gik sammen med vores børn på 6 år. Vi fulgte natureventyrsapp’en “gæt et eventyr”, som ledte os rundt om Hammershus.

På denne her tur kom vi ikke op til selve borgruinen, men i stedet hele vejen omkring den. Her fra får man virkelig fornemmelsen af, hvor svært uindtagelig borgen må have været med dens beliggenhed på toppen af de meget stejle klipper.

Udsigten hele vejen omkring borgen er er intet mindre end magisk og pittoresk. Med det voldsomme klippelandskab – både på land og i havet – kan man let få følelsen af, at befinde sig i et helt andet land end Danmark. Det er ganske enkelt imponerende og helt unikt.

Du kan læse meget mere om selve Hammershus og borgruinens historie i et af mine andre blogindlæg, som du kan finde her. Om selve turen med natureventyr i området omkring Hammershus, har jeg skrevet også skrevet et blogindlæg. Det kan du læse her.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her