Hjem Billedserier Billedeserie fra Helligdomsklipperne ved Gudhjem

Billedeserie fra Helligdomsklipperne ved Gudhjem

Helligdomsklipperne ved Gudhjem på Bornholm er en af øens – og for den sags skyld Danmarks – største naturseværdigheder. Strækningen langs klippestien fra Gudhjem til Tejn er måske en af de smukkeste vandreture, som kan opleves i dette land. Strækningen byder på dramatisk, imponerende og smuk natur, som er helt unik.

Helligdomsklipperne består af skarpe skær, forrevne granitsøjler og stejle klippevægge med dybe gange og grotter, som er skabt gennem tusindevis af år ved, at brændingen har eroderet klippekysten. Begyndelsen til Helligdomsklipperne, som vi ser dem dag, startede for mere end 1700 millioner år siden.

Jeg har skrevet et blogindlæg om Helligdomsklipperne ved Gudhjem, hvor du kan læse meget mere om dette enestående sted samt få tips til gode vandreture i området. Blogindlægget finder du her. Nedenfor kan du se et udpluk af billederne fra min tur.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her