Hjem Billedserier Håndværket ACABs sommerudstilling i Gudhjem Mølle

Håndværket ACABs sommerudstilling i Gudhjem Mølle

Håndværket ACABs sommerudstilling i Gudhjem Mølle med bornholmske kunsthåndværkere har siden udstillingen åbnede til Kristi Himmelfartsferien trukket i mig. I weekenden lykkedes det endelig at komme op til møllen, og se den smukke udstilling. Den er et besøg værd for alle, som er interesseret i kunsthåndværk. Bornholm er den landsdel i Danmark, som har den største koncentration af kunsthåndværkere pr indbygger. I den smukke Gudhjem Mølle udstiller nogle af de bedste på Håndværket ACAB’s sommerudstilling. Her kan kunsthåndværker fra 20 af bornholms førende kunsthåndværkere både ses og købes. Selv om der er fri entré, så kan man alligevel hurtigt komme til at bruge en del penge. I møllen bliver man nemlig udsat for et rent bombardement af fristelser inden for glas, keramik, tekstil og smykker.

Når jeg besøger en udstilling, som den i Gudhjem Mølle, bliver jeg altid en smule stolt over at bo på en ø, hvor der er fremstilles så meget utrolig smukt kunsthåndværk. Også på den front er Bornholm i en klasse for sig – noget som bidrager til, at jeg føler mig så utrolig priviligeret over at bo på denne her skønne ø.

På Håndværket ACAB’s hjemmeside findes en oversigt over, hvilke kunsthåndværkere, som deltager i ACAB’s sommerudstilling med bornholmske kunsthåndværkere.

Læs mere om Håndværket ACABs sommerudstilling i Gudhjem Mølle og Bornholmsk kunsthåndværk her.

 

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her