Hjem Billedserier Forår i Troldeskoven og Stammershalle – Billedeserie

Forår i Troldeskoven og Stammershalle – Billedeserie

Foråret i Troldeskoven og Stammershalle på Bornholm er en eventyrlig oplevelse. I den frodige Troldeskov kan der opleves et væld af både de gule, blå og hvide anemoner. De udgør det smukkeste blomstertæppe for de mange bautasten og oldtidsminder i skoven. Tilsæt hertil Nattergalenes smukke sang, og en sjælden magi opstår.

I skoven kan Danmarks 3. største vandreblok – Elverhøj – også opleves.

Ved Stammershalle – et stenkast længere oppe ad Kystvejen – venter et imponerende syn ud over kysten med klipperev- og klippeformationer. På knolden overfor Stammershalle Badehotel findes også flere bautasten og oldtidsminder fra bronzealderen, jernaldren og vikingetiden.

At opleve foråret i Troldeskoven og Stammershalle kan virkelig anbefales. Du kan læse mere om Troldeskoven og Stammershalle samt få tur forslag i mit blogindlæg her.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her