Hjem Billedserier Billeder fra Døndalen i januar

Billeder fra Døndalen i januar

Nedenfor finder du et billedgalleri fra Døndalen i januar. Døndalen en bred sprækkedal på Bornholm, og er et helt unikt stykke fredet naturområde i Danmark. Området byder blandt andet på Danmarks største vandfald, eksotiske træer, en frodig underskov, udsigtspunkt, stejle klippevægge og meget mere.

Området dækker et smukt og fascinerende areal på 37 ha, og er et besøg værd på alle tidspunkter af året. Det er et af de steder på øen, som jeg anbefaler alle, som bor eller kommer her på øen, til at besøge. Min favorit årstid at besøge dalen på er i april og maj måned. Her er skovbunden dækket af anemoner og duftende ramsløg. Det er også i disse måneder, at man kan høre nattergalen synge mellem klippesiderne i dalen.

Døndalen i januar, som i år er meget mild, byder på et brusende vandfald og så er de stærkt duftende ramsløg også allerede kommet frem. I mit indlæg om Døndalen kan du læse meget mere om dalen og dens historie og natur. Her kan du også få tips til gode vandreture i området og hvilke oplevelser, som venter dig i denne perle af en sprækkedal. Danmarks Naturfond har også udgivet en folder om Døndalen, som du kan hente her.

Klik eventuelt på det første billede i billedegalleriet for at få et slidepræsentation med billederne i stort format.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her