Hjem Billedserier Bisonskoven og Svinemosen i Almindingen – Billedserie

Bisonskoven og Svinemosen i Almindingen – Billedserie

Bisonskoven og Svinemosen er en del af Almindingen – den største skov på Bornholm, og den femtestørste skov i Danmark. Det er her du kan møde Europas største vildtlevende pattedyr, den Europæiske Bisonokse. I en 200 hektar stor indhegning går der en flot Europæiske bisonokser rundt i naturen. Arealet er stort, men via et rigtig fint stisystem – blandt andet Bisonstien – har du en fin chance for at møde dyrerne. Det er ganske enkelt en fascinerende oplevelse at stå over disse store dyr ude midt i naturen, og uden nogen form for afspærring imellem os og dem. Bisonstien er 12 kilometer lang, men man kan også nøjes med f.eks. bare at gå en tur rundt om Svinemosen. Denne strækning er cirka 4 kilometer, og efter sigende er Bisonokserne ofte blevet spottet i dette område. Læs mere om vores tur rundt om Svinemosen og vores møde med Bisonokserne her. Nedenfor kan du se billederne fra turen.

Skulle man nu ikke have heldet med sig, så er er Bisonskoven og Svinemosen i Almindingen stadig et besøg værd. Naturen er utrolig smuk og varieret, og så er der en rigt fugleliv.  Hvis du vil læse flere indlæg omkring vores forskellige besøg i Almindingen, kan du klikke her.

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her