Hjem Billedserier Billedserie fra Snorrebakkesøen i Rønne

Billedserie fra Snorrebakkesøen i Rønne

Billedserie fra Snorrebakkesøen i Rønne – en lille oase af et område i udkanten af byen. Det er en del af det rekreative tilbud “Den Grønne Ring”, som er en sammenhængende terrænsti hele vejen rundt øst om Rønne. Snorrebakkesøen byder på et rigtig fint fugleliv, kortere vandreture, lystfiskeri og en smuk natur lige op af byområdet.

Snorrebakkesøen i Rønne er et yndet sted for mine daglige spadserture, som ofte besøges, når jeg har lidt travlt. Søen ligger ca. 1,5 km fra, hvor vi bor – og selve turen rundt om søen er også ca. 1,5 km lang. Hele turen kan derfor klares på under tre kvarter, hvilket er perfekt til dage, hvor tiden er lidt knap. Billedserie fra Snorrebakkesøen kan se nedenfor, mens du kan læse mere om søen i mit indlæg her.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her