Hjem Billedserier Billedeserie fra morgentur ved Stampen på Bornholm

Billedeserie fra morgentur ved Stampen på Bornholm

Billedserie fra morgentur ved Stampen på Bornholm. Fantastisk smuk og vindstille efterårsmorgen med høj sol og skyfri, blå himmel.

Stampen er et mindre sommerhusområde, som er charmerende med hovedsageligt fine huse på relativ store grunde inde blandt træerne. Her er små stisystemer ind gennem skoven, hvor der også er vandløb og stejle skrænter, der giver en smuk variation i landskabet. Stisystemet kan følges hele vejen gennem skoven og ned til den fine sandstrand ved Stampen. Stranden ligger i bunden af nogle temmelig stejle skrænter. Fra stranden af er der etableret flere trapper op ad skrænterne, som fører op til stisystemet og sommerhusvejene. Tager du til stranden ved Stampen for at bade, skal du være opmærksom på, at det er forbundet med livsfare at bade, når der er kraftig pålandsvind. Billedserie fra min morgentur ved Stampen på Bornholm finder du nedenfor og indlæg med turrute- og info kan du læse her.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her