Hjem Billedserier Billeder fra Opalsøen på Hammerknuden

Billeder fra Opalsøen på Hammerknuden

Billeder fra Opalsøen på Hammerknuden. Den turkisblå sø omkranset af stejle klippesider og fuglefjeld ligner ikke noget, man kan finde andre steder i Danmark. Det er et pittoresk og spektakulært sceneri, som udspiller sig her, og som er helt unikt ud fra danske forhold.

Opalsøen på Bornholm er kendetegnet ved, at den er omkranset af stejle klippesider. Søen ligger på Hammerknuden, som er øens nordligste klippeknold. Det er også her, du finder Hammershus Slotsruin, Salomons kapel, Slotslyngen, Hammerhavn, Krystalsøen og meget mere. Ved siden af Opalsøen ligger Hammersøen, som er Bornholms største sø. Hammersøen er bunden af den sprækkedal, som adskiller Hammerknuden fra resten af Bornholm. Hele området har uendelig meget at byde på lige fra vandring i kuperet terræn til diverse fritidsaktiviteter som f.eks. klatring, badning, løb, cykling osv. Naturområdet er helt specielt og præget af hav, klipper og klippehede. Der er således også masser at udforske for fugle-, plante- og naturelskere. Kulturhistorisk og geologisk er området også særdeles interessant.

Se et udpluk af mine billeder fra Opalsøen på Hammerknuden nedenfor og læs mere om søen i mit blogindlæg her.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her