Hjem Billedserier Billeder fra Jons Kapel

Billeder fra Jons Kapel

Nedenfor kan du se billeder fra Jons Kapel, hvor jeg drog til en maj morgen. Nu skulle det nemlig være! Selv om vi nu har boet på Bornholm i 3½ år, har jeg indtil i tirsdags haft både trapperne, det imponerende klippeparti og naturen omkring til gode.

Jons Kapel på Bornholm er en imponerende klippeformation, som ligger lige nord for Hasle på Bornholms vestkyst. Klippeformationen har en højde på ca. 40 meter. Med Østersøen som baggrundstæppe, skal der ikke meget blæst til her, for at sceneriet virker ret så dramatisk. I klippepartiet er der i alt tre klippehuler – eller ”ovne”, som de også kaldes af geologer.  Ifølge sagnet var det her Jon boede og herfra han fortalte de hedenske bornholmere om Jesus. Du kan læse mere om min tur her, og billeder fra Jons Kapel kan du se nedenfor.  

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her