Hjem Billedserier Svartingedalen ved Hasle – billedserie

Svartingedalen ved Hasle – billedserie

Svartingedalen ved Hasle på Bornholm er et af vores yndlingsudflugtsmål på øen. Dalen er altid sjov at besøge. Ungerne er også ret vilde med at komme her. De elsker at balancere rundt i mudderet, på de væltede træstammer og på alle klippestenene i bækken. En af de mere specielle oplevelser, som vi har haft i dalen, var faktisk på en stormfuld efterårsdag. Det blæste en halv pelikan, men vi tog alligevel chancen og satsede på, at der var læ nede i selve dalen. Det var der også. Det var en virkelig sjov oplevelse at gå dernede i dalen, hvor der var helt vindstille, og så høre hvordan vinden larmede lige oven over hovederne på os.

Selv om vi efterhånden har været i dalen en del gange, er det meget begrænset, hvad vi støder på af andre mennesker. Af en eller anden uforklarlig grund er denne her skønne plet på Bornholm ganske overset og ukendt blandt mange. Det på trods af, at Svartingedalen engang for hundrede års tid siden, var en af øens absolutte ”hotte” turistattraktioner.

Nedenfor kan du se et udplus af mine billeder fra dalen. Vil du læse mere om dalen og få tip til vandretur, kan du læse mere her. Hvordan du finder hen til Svartingedalen ved Hasle, kan du se på kortet her.

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her