Hjem Billedserier Sommerferie i Cala D’Or på Mallorca

Sommerferie i Cala D’Or på Mallorca

Sommerferie i Cala D’Or på Mallorca. Vi havde den skønneste, afslappende uge sammen med ungerne på Mallorca. Må dog indrømme, at august måske ikke er den mest ideelle måned at rejse til øen på. Mange, mange mennesker og meget, meget varmt. Temperaturerne svingede hver dag imellem 37 og 41 grader. Ferien blev derfor overvejende en pool og strandferie. Og så spiste vi en masse skøn mad. Trods alt ikke det værste, man kan byde sig selv. Vi kommer bestemt også tilbage – men næste gang på et andet tidspunkt på året.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af alle de billeder, som jeg tog på vores ferie. Har du lyst til at læse om vores oplevelser fra ferien i Cala D’Or og få tips til gode spisesteder, strande, udflugter med videre, kan du læse mit indlæg her.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her