Hjem Billedserier Plankestien i Allinges klippelandskab – billedeserie

Plankestien i Allinges klippelandskab – billedeserie

Plankestien i Allinges klippelandskab er helt enestående. Her kommer man helt tæt på det ellers svært tilgængelige klippelandskab – og i tillæg får man Østersøen som det smukkeste bagtæppe. Stien er ikke så lang, men den er absolut et besøg værd på alle tidspunkter af året. Personligt glæder jeg mig til en varm sommerdag på klipperne langs stien med en god stor is i hånden.

Plankestien snor sig som et vandløb ind igennem det smukke klippelandskab langs Møllerenden i Allinge. Arbejdet bliver udført af erhvervsdykker Kim Hansen. Ved udgangen af 2020 var de 2 af tre etaper af byggeriet afsluttet. Indtil videre er omkring 135 meter færdiggjort, og der mangler 80 meter, som skal forbinde Allinge Havn med Kampeløkke havn. Denne 3. etape forventes færdiggjort i foråret 2021.

Jeg synes, at det er så imponerende, hvor fint den sti er blevet anlagt. Efter min mening i fuldstændig respekt for og i harmoni med naturen. Se billederne af plankestien i Allinges klippelandskab nedenfor og vurdér selv. Læs mere om stien og få tip til vandreture i området i mit blogindlæg her.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her