Hjem Billedserier Kalas i Sandvig i billeder

Kalas i Sandvig i billeder

Kalas i Sandvig er formentlig det bedste sted på øen, når der skal indtages is. Ikke bare er isen en af de bedste – det er beliggenheden også.  Isen er hjemmelavet efter italienske forskrifter. Der bliver brugt frugt fra egen og nogle af øens haver. Isen smager himmelsk, og der er nye varianter hver dag.

Kalas ligger i Sandvig lige ved siden af en hyggelig lille havn. Fra caféen og terrassen er der en fantastisk udsigt ud over Østersøen og klipperevet. Imens de voksne kommer helt ned i gear, muntrer ungerne sig på klipperne, i sandet og i vandet.

Kalas er en perle, som vi besøger temmelig ofte i løbet af sæsonen. Et magisk sted både for store og små. Nedenfor kan du se et udpluk af billeder fra nogle af vores mange besøg på Kalas. Læs også min indlæg om Kalas her. Besøg eventuel også Kalas hjemmeside for info om åbningstider mm.

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her