Hjem Billedserier Helligpeder i billeder

Helligpeder i billeder

Helligpeder i billeder fra årets første efterårsdag. På årets første efterårsdag kørte jeg op ad Bornholms vestkyst og gik min morgentur på kyststien fra Hasle til Helligpeder. Mørke, tungthængende skyer truende med at ødelægge turen, men det blev heldigvis ved truslen. Uanset hvad vejrguderne skulle finde på, er kyststrækningen fra Hasle op mod Hammershus noget af det mest idylliske, man kan komme i nærheden af på øen. Det gælder ikke mindst det lille fiskeleje Helligpeder, som ligger mellem Hasle og Teglkås.

Med den lille havn, små huse og røgeriskorstene fra de gamle røgerier er stedet en lille idyllisk perle. Vejen dertil først på kysttien fra Hasle og herefter et lille stykke på en smal snoet landevej helt nede ved vandet er så smuk og dragende. At gå der på en dag, hvor solen skinner fra en høj blå himmel er betagende smukt. Allerhelst en sensommer eller efterårsdag, hvor luften er klar og naturens kræfter både kan mærkes og ses. At gå der så tæt på vandet, indsnuse duften fra Østersøen, blade, træer og planter er noget af det bedste. På mig har det en nærmest meditativ virkning. Se Helligpeder på kortet her.

I denne her fotoserie kan du se Helligpeder i billeder. Hvis du vil vide mere om Helligpeder og få turforslag, kan du læse mit indlæg om dette idylliske sted her.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her