Hjem Bornholm i billeder Hammerknuden i billeder

Hammerknuden i billeder

Hammerknuden i billeder. Hammerknuden eller bare ”Hammeren” er Bornholms nordligste punkt, og er et helt særligt og unikt sted. Området byder på noget af det smukkeste og mest dramatiske natur præget af klipper og hav. Samtidig har området også en interessant historie og masser af spændende seværdigheder, hvor Hammerhus nok er den mest kendte. Hammerknuden er bare meget mere end Hammershus.

Nedenfor kan du se stemningsbilleder fra forskellige tidspunkter på året, hvor vi har besøgt Hammerknuden. For billedeserie af Hammershus og slotsruinens omgivelser, klik her. Har du lyst til at læse mere om Hammerknuden, kan du læse mit indlæg her eller gå ind på Naturstyrelsens hjemmeside.

 

 

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her