Hjem Billedserier Hammershus Slotsruin året rundt – billedserie

Hammershus Slotsruin året rundt – billedserie

Hammershus Slotsruin året rundt. Nedenfor finder du et udpluk af de billeder, som jeg har taget fra vores mange besøg på Hammershus. At have mulighed for at se Hammershus og det omkringliggende landskab i forskellig slags vejr er lidt af en gave. Borgruinen står på smukkeste vis på sin utilnærmelige klippeknold. Det er uanset om der er blå himmel og høj solskin; blæsevejr, tåget, sne eller regnvejr. Hammershus Slotsruin året rundt er altid et betagende sceneri, at være vidne til.

Hammershus Slotsruin må besøges, hvis man kommer til Bornholm. Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at man ikke har været rigtig på Bornholm, hvis man ikke har besøgt Hammershus. Det er et sted, hvor vi tager alle vores gæster med hen, hvis de ikke har set Hammershus tidligere. Vi kommer der derfor temmelig ofte, og hver gang bliver vi lige imponerede. Jeg håber, at billederne vil give dig det samme indtryk.

Læs min indlæg om Hammershus Slotsruin her. Du kan også læse mere om Hammershus på Naturstyrelsens hjemmeside her.

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her