Hjem Billedserier Februartur til Kobbeåen og Stavehølvandfaldet

Februartur til Kobbeåen og Stavehølvandfaldet

I søndags tog vi på en rigtig februartur til Kobbeåen og Stavehølvandfaldet. Et sted, som vi ikke tidligere har besøgt, men som vi helt sikkert vender tilbage til, når de blå anemoner lige om lidt begynder at forvandle skovbunden til et blåt tæppe.

Det var sådan et lidt underligt vejr her på øen. Solen skinnede fra en klar blå himmel, og alligevel blæste det en halv pelikan. Da solen ikke viser sig så ofte i de her måneder, var det dog bare om at klæde sig godt på til at komme ud og få lidt lys til krop og sjæl.

Kobbeåen og Stavehølvandfaldet er en af de små perler, som man ikke hører så meget om eller læser om i turistbrochurerne. Dette på trods af, at mange mener, at Stavehølvandfaldet er det smukkeste på Bornholm. Stavehølvandfaldet er i øvrigt med sit lodrette fald på 4-5 meter, Danmarks højeste direkte fald.

Læs meget mere om vores februartur til Kobbeåen og Stavehølvandfaldet her, hvor du også får tips til vandreture i området.

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her