Hjem Billedserier Billedserie fra Arnager og nordeuropas længste træbro over havvand

Billedserie fra Arnager og nordeuropas længste træbro over havvand

Billedserie fra Arnager og nordeuropas længste træbro over vand. Broen i Arnager er 180 meter lang og blev bygget i 1884. Alderdommen har imidlertid trykket så meget, at broen har været ved at falde fra hinanden. Siden oktober 2018 har der derfor pågået et omfattende arbejde med at istandsætte broen. Faktisk er den gamle bro taget helt ned og en ny af azobetræ er bygget. Den nye bro har kostet intet mindre end 3,75 mio. kr.. Det er den private havn i Arnager, som selv har skaffet pengene med god hjælp fra Bornholms Regionskommune og donationer fra borgere, virksomheder, fonde og foreninger. Den nye bro blev indviet 25. oktober 2019.

Billedserie fra Arnager og nordeuropas længste træbro, ser du i galleriet nedenfor. Vil du læse mere om broen og vores søndagstur kan du klikke her.

 

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her