Hjem Bornholm i billeder Billedeserie fra Skovly på Bornholm

Billedeserie fra Skovly på Bornholm

Billedeserie fra Skovly på Bornholm. Et af øens mange smukke skovområder, som har det hele. Her er skov, frodig og varieret natur; nogle af øens bedste badestrande samt pitoreske søer og vandløb. Det kan næsten ikke blive mere idyllisk. I tillæg er rummer området også en masse interessant kulturhistorie.

Der er rigtig gode – og mange – vandrestier og mountainbike spor i området, ligesom der også er mulighed for overnatning i shelters, at tage på fiske- eller picnictur, og selvfølgelig bade. Der er et rigt dyreliv i området, og masser af planter og træer at udforske. Blandt andet kan man i sommermånederne høre de larmende og sjældne latterfrøer, som i Danmark kun findes på Bornholm.

Midt i Skovlys smørhul ligger de fine Hotel Skovly. Udover at tilbyde overnatning, kan man også nyde de smukke omgivelser fra Hotellets have med en kølig drink fra sommerbaren.

Billedeserie fra Skovly på Bornholm kan du se nedenfor, mens du kan klikke her for at læse meget mere om Skovly samt få tips til vandreture i området.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her