Hjem Billedserier Billedeserie fra Rytterknægten og Dronningestenen i Almindingen på Bornholm

Billedeserie fra Rytterknægten og Dronningestenen i Almindingen på Bornholm

Rytterknægten og Dronningestenen i Almindingen på Bornholm byder på enestående natur og storslåede udsigter. Almindingen er Danmarks fjerde største skov, og den største på Bornholm. For nylig er det besluttet, at et område på 1150 hektar i skoven skal laves til naturnationalpark. Det kan man godt forstår, for det er et område, som er helt enestående, som byder på helt enestående oplevelser. Masser af kulturhistorie, sprækkedale, idylliske søer, udsigtspunkter, bisonokser, sjældne planter, vandfald og meget, meget mere. Hertil kommer et særdeles veludviklet net af vandrestier og mountainbike spor.

I denne billedeserie finder du et udpluk af billeder fra en af mine ture til henholdsvis Rytterknægten og Dronningestenen i Almindingen. Turen og de to seværdigheder kan du læse meget mere om i mit indlæg her. Læs også mere om mine andre ture samt oplevelser Almindingen her.

 

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her