Hjem Billedserier Billedeserie fra Rokkestenen i Paradisbakkerne på Bornholm

Billedeserie fra Rokkestenen i Paradisbakkerne på Bornholm

Billedeserie fra Rokkestenen i Paradisbakkerne på Bornholm. Stenen er den største af øens tre rokkestene. Rokkestenen måler ca. 4 x 3 x 2 meter, og vejer ca 35 tons. De fleste – både børn og voksne – som besøger rokkestenen, har stor fornøjelse ud af at prøve kræfter med at få stenen til at rokke. Og jo den kan rokke ! Det handler om at bruge alle kræfterne på det helt rigtige punkt.

Ud over at det er sjovt at prøve kræfter med den store sten, så er den også et besøg værd på grund af dens beliggenhed i de idylliske Paradisbakker, hvor der er gode muligheder for skønne vandreture. Paradisbakkerne ligger lige nord for Nexø på Bornholms østkyst.

Nedenfor kan du se et udpluk af min billedeserie fra Rokkestenen i Paradisbakkerne på Bornholm. Læs meget mere om stenen og området i mit blogindlæg her, hvor du også får tips til flere vandreture.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her