Hjem Billedserier Billedeserie fra Hammerfyr og Krystalsøen

Billedeserie fra Hammerfyr og Krystalsøen

Billedeserie fra Hammerfyr og Krystalsøen på Bornholm. Et af øens mange smukke og unikke områder.

Hammerfyr og Krystalsøen ligger på toppen af Ørnebjerg. Området har så meget at byde på, at selv om turen rundt om søen i sig selv er kort, kan gøres kort, kan man sagtens bruge en halv dag på at udforske plateauet på Ørnebjerg. Her er idyl, bjergtagende udsigter, kulturhistorie, troldeskov, klippelandskab, fuglefjeld og en idyllisk sø. Et oplagt sted til en picnicudflugt med familie. Vi har selv flere gange medbragt morgenmad, og nydt at indtage den i de idylliske omgivelser ved Krystalsøen. Alt imens ungerne har hygget sig med at klatre på klipperne og fodre guldfiskene i søen.

Hammerfyr og Krystalsøen er en del af Hammerknuden. Hele området er fredet og her er en enestående og meget varieret natur. Der er etableret en mange vandrestier i området med forskellige længder og i forskellige sværhedsgrader. Læs mere om Hammerfyr og Krystalsøen og få tips til vandreture i mit indlæg på bloggen her. Nedenfor kan du se min billedeserie fra Hammerfyr og Krystalsøen fra en af vores mange ture dertil.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her