Hjem Billedserier Billedeserie fra eventyrsruten ved Pyritsøen

Billedeserie fra eventyrsruten ved Pyritsøen

Billedeserie fra eventyrsruten ved Pyritsøen. Natureventyr ved Pyritsøen på Bornholm med eventyrsapp’en byder på en tur i dinosauernes fodspor. Som det eneste sted i Danmark, har der levet dinosaurer på Bornholm.

Pyritsøen er en del af Hasle Lystskov, som et stort fredfyldt og smukt område. Følger man ikke eventyrsruten, er der masser af andre skønne vandrestier- og ruter. Området byder på en fantastisk natur med hele 4 idylliske søer inden for gåafstand af hinanden, strand, hav og kystlinje ud mod Østersøen. Herudover er området også leveringsdygtig i spændende historie og geologi. Du kan læse mere om Pyritsøen her.

Eventyrsruten starter i bunden af Havvej ved nogle små fiskehuse, som du ikke kan undgå at se. Når du starter app’en guider den dig hen til den 1. post, hvor du kan åbne første kapitel i eventyret. Herefter bliver du i app’en guidet frem til i alt 10 poster. På hver post kan et nyt kapitel i eventyret åbnes. Turen er  på 1, 30 km og foregår i jævnt terræn. Den kan gås af voksne og børn i alle aldre.

Nedenfor kan du se min billedeserie fra eventyrsruten ved Pyritsøen, og du kan læse mere om turen i min blogindlæg her.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her