Hjem Billedserier Billeder fra NaturBornholm

Billeder fra NaturBornholm

I dette indlæg finder du billeder fra det bornholmske oplevelsescenter NaturBornholm. Det er et museum om Bornholms historie med øens natur, geologi og tilblivelse i centrum. Efter et besøg på NaturBornholm er man både blevet underholdt, blevet klogere og blevet inspireret. Inspireret til at gå ud og opleve den bornholmske natur, hvor man mange steder finder beviserne på øens særpræg.

Bornholm er 1.700 milliarder år gammel, og hele øens tilblivelseshistorie fra dengang og frem til i dag, bliver formidlet på NaturBornholm på en meget visuel og aktivitetsorienteret facon. Således kan man opleve tidsrejsen i museets biograf gennem en kortere 3D film, hvor man i sæderne kan mærke rystelserne, når tidsrejsen passerer lavaspruttende vulkaner, jordskælv, isbrydninger og tunge skridt fra gigantiske dinosaurer.

Nedenfor kan du se et udpluk af mine billeder fra NaturBornholm. Har du lyst til at læse mere om NaturBornholm kan du læse mit indlæg om oplevelsescenteret og museet her eller klik her for at besøge NaturBornholms egen hjemmeside.

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her