Hjem Billedserier Antoinette stranden – året rundt i billeder

Antoinette stranden – året rundt i billeder

Den smukke Antoinette strand er et besøg værd på alle tidspunkter af året. Om det er en varm sommerdag eller en blæsende kold januardag, så tager jeg altid fra derfra med fornyet energi og glæde. Stranden, som også ofte kaldes Nordstranden, ligger lige uden for Rønne i retning mod Hasle. Klik her for at se kort.

Stranden er børnevenlig og har det fineste hvide sand. Selv om stranden er meget populær, så er der god plads, idet stranden strækker sig flere hundrede meter op langs kysten.

Vi er så heldige at bo tæt på den smukke Antoinette strand. Derfor besøger vi den også ofte. Nedenfor kan du se et udpluk af de billeder, som jeg har taget fra nogle af de besøg, vi har haft ved stranden. Du kan læse mere om Antoinette stranden ved at klikke på dette link. Her kan du også læse forskellige blogindlæg og finde inspiration til ture ved stranden.

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her