Hjem Billedserier Lille skjult strand i Rønne

Lille skjult strand i Rønne

Lille skjult strand i Rønne, som ligger kun 5 minutters gang fra, hvor vi bor. Hvis man ikke lige ved, at den er der, så finder man formentlig ikke denne lille perle af en strand. Derfor er der også sjældent mange mennesker, og det er primært lokale som bruger den. Ikke desto mindre er den helt vidunderlig hele året rundt – om det så er en vindstille, varm sommerdag eller en blæsende, iskold januardag. Solnedgangene er et syn for sig. Det fås næsten ikke smukkere. Jeg kommer på stranden næsten på daglig bases hele året, og derfor er der også mange billeder. Håber du i billederne kan se, hvad jeg er så begejstret for. Læs mere om “vores” strand i Rønne her.

 

 

Skriv en kommentar

*Ved brug af kommentarfeltet accepterer du samtidig websidens opbevaring og behandling af dine oplyste data. Din emailadresse bliver ikke vist eller offentliggjort.

Bornholmiglimt.com bruger cookies til at skabe en god brugeroplevelse, huske indstillinger, trafikmåling og målrette annoncer. Klik på OK knappen for at acceptere dette. OK Læs mere her